Dumneavoastră beneficiați de o perioada de 14 zile pentru a renunța la cumpărare, făra a fi nevoit să justificați decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele direct legate de returnarea produselor și aveți dreptul să ne notificați prin orice metoda doriți că renunțați la cumpărare (email, formular de retragere).

Returnarea produselor se va face prin curier, poștă, sau direct la sediul nostru. S.C. Createur Groupe S.R.L. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile de la data înregistrării și verificării returului. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente.

Puteți descărca formularul de retragere de aici. Formularul de retragere este un model și nu este obligatoriu. Formularul se poate trimite pe email (contact@createur.ro) sau la adresa Strada Robanesti, nr. 2A, Gaesti, Dambovita, România.