Clientii SC Createur Groupe S.R.L  beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a renunța la cumpărare, făra a fi nevoit să justificați decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele direct legate de returnarea produselor și aveți dreptul să ne notificați prin orice metoda doriți că renunțați la cumpărare (email, formular de retragere).

Returnarea produselor se va face prin curier sau direct la sediul SC Createur Groupe S.R.L. din Orasul Otopeni, Calea Bucurestilor Nr 182, Ilfov. Ne obligăm să restituim clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maximum 14 zile de la data înregistrării și verificării returului. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente.

In cazul persoanelor juridice, acestea neavand calitate de consumator, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Puteți descărca formularul de retragere de aici.  Formularul se poate trimite pe email (contact@createur.ro) sau la adresa Calea Bucurestilor, nr. 182, Otopeni, Ilfov, România.

Formularul de retragere este un model și nu este obligatoriu, fiind suficienta o notificare pe email.